Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "BAT for lugtreduktion inden for levnedsmiddel- og fodervirksomheder" by Karina Ødegård, Arne Oxbøl & Kasper Rovsing Olsen # Book PDF Kindle ePub Free

BAT for lugtreduktion inden for levnedsmiddel- og fodervirksomheder

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: BAT for lugtreduktion inden for levnedsmiddel- og fodervirksomheder
  • Author : Karina Ødegård, Arne Oxbøl & Kasper Rovsing Olsen
  • Release Date : January 26, 2016
  • Genre: Science & Nature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2867 KB

Description

Der er i Norden forskellige retningslinjer for hvilke lugtniveauer, der bør være omgivelserne af virksomhederne. Generelt er der ingen krav til etablering af lugtreduktionsanlæg, hvis niveauet kan opnås gennem fortynding via skorstene. Hvor skorstensløsning ikke er tilstrækkelig eller lokale forhold sætter grænser for højden kan det dog være nødvendigt med etablering af lugtreducerende anlæg.I rapporten er resultaterne af disse overvejelse for nogle brancher i Norden beskrevet. FORCE Technology og Molab AS har udarbejdet denne rapport, som beskriver de teknologier til lugtreduktion, som benyttes inden for nogle brancher i Norden.Projektet er finansieret af Nordisk Ministerråds arbejdsgrupppe for Holdbar Konsumtion og Produktion (HKP), vis undergruppe for BAT spørgsmål har styret projektet.


Books Free Download "BAT for lugtreduktion inden for levnedsmiddel- og fodervirksomheder" PDF ePub Kindle